La víctima va rebre dues ganivetades i un cop al cap. Mossos d'Esquadra

A vegades, és més difícil abandonar una banda que no pas entrar a formar-hi part. Això és el que li ha succeït a un jove de 20 anys, que ha estat brutalment assaltat i ferit com a revenja per voler abandonar el grup dels Latin Kings.

Els Mossos d’Esquadra van arribar a aquesta conclusió al investigar l’agressió, que va succeir el passat 23 d’abril, quan el jove va sortir d’una festa en un pis particular de Gràcia. Al replà de l’escala el van envoltar un grup de joves, nois i noies de diverses edats i nacionalitats. Després de colpejar-lo, li van prendre les ulleres de sol i el mòbil.

El noi va fer un intent de fugida que va acabar amb dues ganivetades a l’alçada de les costelles. Els crits d’agressors i víctima van alertar els veïns, que van auxiliar el jove.

Les investigacions posteriors van determinar que els protagonistes del succés es coneixien i que l’objectiu de l’agressió seria la venjança, davant la idea del jove d’abandonar els Latin Kings.

La tasca dels Mossos d’Esquadra ha permés detenir a nou joves, tres d’ells menors d’edat, de diverses nacionalitats (espanyola, equatoriana, peruana, boliviana i marroquina) com a pressumptes autors de l’agressió. El jutge ha determinat l’ingrés a presó dels sis majors d’edat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram