Un total de dinou associacions, entitats comercials i 600 establiments participaran a la campanya Descobreix el comerç de Gràcia aquest Nadal.

L’objectiu d’aquesta acció és donar a conèixer les botigues i els serveis que s’ofereixen arreu del Districte. Una nova manera de promocionar, arribant a les festes nadalenques, el comerç de proximitat i a la vegada fomentar l’associacionisme entre els comerços que encara no formen part de cap associació.

Per fer-se promoció, es repartiran 12.000 fulletons que informaran sobre totes les entitats comercials de Gràcia així com les dades de contacte pertinents.

Els tríptics es podran trobar al Mercat de Nadal dels Jardinets, al de la plaça de la Virreina, a les associacions comerciants i als centres cívics del Districte així com també al punt d’informació de Turisme de la plaça de Catalunya. A més hi haurà dos punts al carrer Santuaris i al carrer Sant Antoni Maria Claret amb Nàpols.

A RALENTÍ

El pont de la Puríssima ha donat el tret de sortida de la campanya de Nadal amb uns resultats de vendes poc significatius, una tendència que es repeteix els últims anys. I és que aquest passat cap de setmana només han obert entre el 30 i el 40% dels establiments. Les expectatives, però, es presenten bones de cara als propers caps de setmana, en els que el comerç de la ciutat també estarà obert.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram