La Guàrdia Urbana ha incrementat les trobades amb comerciants, entitats i associacions de la ciutat. La mesura té com a objectiu establir un diàleg continu amb els principals agents econòmics i socials de Barcelona per conèixer quins són els principals problemes que els preocupen i aplicar solucions.

En el darrer any, els responsables del cos de policia barceloní han fet un total de 5.234 reunions i trobades, el que suposa un increment del 52,7% respecte a l’any 2011. En aquest sentit, les reunions amb representants del turisme i comenrç han pujat un 169,3%.

A través d’aquestes reunions els comerciants han expressat les seves demandes. Que augmentin les patrulles en horari nocturn o la possibilitat de tenir un telèfon directe amb els agents perquè puguin contactar amb ells ràpidament han estat les peticions més sol·licitades.

Els agents de la Guàrdia Urbana analitzaran totes les propostes obtingudes i estudiaran les estratègies concretes que s’han de dur a terme per millorar la seguretat global de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram