Els Texas aposten per uns preus populars. Foto: Cinemes Texas

La reobertura dels Cinemes Texas ha començat a bon ritme després que el passat dia 18 de setembre aquest cinema històric de la Vila tornés a apujar la persiana.

“De moment l’acollida de la gent està sent bona, el públic va venint”, explica un dels treballadors del cinema, que destaca el fet que “és un públic barrejat, de totes les edats, tot i que potser el més nombrós és el de més de 65 anys pel fet de tenir un descompte especial”. Aquests dies el cinema té en cartellera les pel·lícules Any de Gràcia, Dotze anys d’esclavitud, L’avi de 100 anys que va saltar per la finestra, Surt el sol a Edimburg, Tots volem el millor per a ella i Turbo.

La filosofia del Texas, tal com explica el cap visible d’aquest nou projecte, el director Ventura Pons, és oferir una “bona programació, bonica i barata”.

CICLE ALS BOLICHE
D’altra banda, els cinemes Boliche programaran durant l’octubre, novembre i desembre el cicle “D” Barcelona -La Força del Talent 2014-2015, que en la seva quarta edició projectarà tres films que comparteixen el tractament biogràfic de tres dones.

El viatge de la Bettie, que es podrà veure els dies 20, 21 i 22 d’octubre; La Violeta se’n va anar al cel, programada pel 17, 18 i 19 de novembre, i Camille Claudel, que es projectarà el 15, 16 i 17 de desembre, són els tres films del cicle.