Malgrat l’oposició veïnal, el restaurant El Bellavista del Jardín del Norte va obrir les seves portes a finals del mes de juliol. El local, situat a l’interior d’illa del carrer Enric Granados 86-88, consta de dos pisos amb una superfície de 1.000 metres quadrats, que es complementen amb un jardí-terrassa de les mateixes dimensions. El local el gestiona Rodrigo Messi, germà del futbolista del Barça, amb l’ajuda dels seus germans i de la família Iglesias, propietària de marisqueries i altres establiments de restauració.

L’associació SOS Carrer Enric Granados ha estat l’actor més involucrat alçant la veu en contra de l’obertura de l’establiment. En un comunicat publicat pocs dies després de la inauguració del restaurant, SOS Carrer Enric Granados adverteix que el local “no disposa de llicència d’activitat per operar al jardí de 1.000 metres quadrats situat a l’interior d’illa, que està envoltat per més d’un centenar d’habitatges”, però que aquest funciona com una part més del negoci. “Serà complicat canviar-ho, però lluitarem i farem tot el possible perquè es respecti el descans dels veïns. És un tema amb el qual estem molt implicats”, explica el president de l’Associació de Veïns de l’Esquerra de l’Eixample, Toni Colomina.

El mateix futbolista, acompanyat per la seva dona Antonella Rocuzzo, va visitar per primer cop El Bellavista del Jardín del Norte el passat diumenge 4.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram