Tres de les quatre places d’estacionament reservades a taxis del carrer Olot, davant del Park Güell, es traslladaran al carrer Marianao. Aquesta és la primera de les mesures de millora de la mobilitat de l’entorn del parc previstes en el marc del projecte de regulació dels accessos a la zona monumental.

Amb aquesta actuació, a partir d’ara hi haurà 13 places de taxi a prop del parc, 12 situades al carrer Marianao i una al carrer Olot. Tanmateix, els veïns podran fer servir les dotze places del primer carrer al vespre.

La mesura permetrà que es guanyin dues places de zona verda noves al carrer Olot a més de la parada de bus que ara hi ha a carrer Lerrard i que s’ubicarà al davant de l’entrada del parc.

Així mateix, es conservaran les dues places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda i una zona de càrrega i descàrrega situada al costat muntanya del carrer Olot, a més de l’aparcament de motos de la banda de mar ja existent. Això també comportarà el canvi d’ubicació dels punts de recollida selectiva del carrer Larrard i dels contenidors, que es mouran de lloc però es mantindran en el mateix carrer.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram