Una imatge recent de Raimundo Viejo. Foto: Arxiu

El regidor de Gràcia i responsable d’Educació i Universitats del nou Ajuntament de Barcelona, Raimundo Viejo, és un dels integrants de la llista amb la qual Pablo Iglesias es presenta des d’avui a les primàries de Podemos per a les eleccions generals espanyoles. Viejo, que en una imatge que ha fet pública l’equip d’Iglesias figura en llocs destacats, acompanya així l’omnipresent Iglesias en la seva cursa cap a la presidència del govern espanyol.

“Arrenca l’esprint final de la marató que vam començar amb les europees”, deia abans-d’ahir Viejo al seu compte de Facebook. “En aquest temps s’ha naturalitzat tant això de votar candidatures que ja ni recordem què hi havia abans”, afegia el regidor de Gràcia, acabant amb tota una declaració d’intencions: “Sigui quina sigui la llista, l’important és derrotar la Troika i el seu projecte neoliberal”.

Les primàries de Podemos per a les eleccions generals s’allargaran fins al pròxim 22 de juliol, però tot apunta que seran un simple tràmit per a Iglesias i el seu equip per poder dir que ja són oficialment la llista que intentarà guanyar les pròximes eleccions generals espanyoles.