El Consell Plenari de Gràcia celebrat el dimarts 1 d’octubre va informar de manera favorable del Pla Especial Urbanístic, aprovat per la Comissió de Govern del 25 de juliol, i que actualment es troba en exposició pública.

Aquest nou projecte vol potenciar la plaça de la Sedeta per refermar el seu caràcter de plaça major del barri del Camp d’en Grassot. A més, el nou projecte permet ampliar l’oferta d’equipaments del barri amb un nou centre per a famílies amb adolescents que esdevindrà un nou espai pioner a la ciutat.

En l’apartat d’actuacions a l’espai públic van destacar les obres de millora del carrer Olot i de la zona del Park Güell, la finalització de l’equipament del carrer Neptú, les diferents actuacions de millora al barri del Coll, i l’asfaltat realitzat al carrer Gran de Gràcia o les millores de mobilitat que s’han engegat a la Riera Sant Miquel. També va comentar algunes actuacions rellevants com l’inici de la reurbanització de la Gal·la Placídia o l’acord assolit entre el Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona per tal de recuperar, de forma definitiva, la part de la plaça Lesseps a dia d’avui afectada per la construcció de la Línia 9.

Al final del Ple es va acomiadar la regidora Elsa Blasco, que va presentar oficialment la seva renúncia a la presidència del Districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram