Els veïns fa anys que es mobilitzen contra la discoteca. Foto: Twitter (@CanelaEx)

Els veïns de la zona del carrer Ca l’Alegre de Dalt van quedar completament sorpresos i preocupats la nit de la revetlla de Sant Joan quan van veure que la discoteca Canela reobria les portes. Tot plegat es produïa després que el local tingués una ordre de tancament des del passat mes de març.

Un dels veïns que forma part de la plataforma Afectats Canela explica a Línia Gràcia que van quedar “parats” quan van veure que la discoteca obria. Aquest veí afegeix que “o són uns inconscients o tenen clar que tenen raó”. Des d’Afectats Canela també denuncien que els responsables de la discoteca van ocupar una plaça d’aparcament del carrer per tenir espai per gestionar l’entrada de gent. Des del Districte han explicat als veïns que la Guàrdia Urbana va aixecar acte de l’obertura de la discoteca perquè en quedés constància. Dimarts els veïns, que exigeixen el precintament del local, es reuniran amb el Districte, que els informarà sobre la situació.

En paral·lel, la discoteca també té un conflicte obert amb la propietat del local, Núñez y Navarro, relacionat amb el lloguer. El contracte es va acabar a mitjans de gener i Núñez y Navarro no el volia renovar però la discoteca va seguir funcionant fins a l’esclat de la pandèmia i ara sembla que torna a arrencar.