L’onze inicial en el partit de diumenge contra el Gavà

El Femení A de l’Europa es troba a dos punts de sortir de la zona de descens però encara ha d’enfrontar-se a tres durs contrincants. Els seus rivals clarament directes a tres jornades pel final de lliga són el Sant Andreu (ara mateix salvat) i l’Atlètic Vilafranca (empatat a punts amb les escapulades). Aquest és el calendari final pels equips implicats que lluitaran per conservar plaça a la Segona Divisió.

Fa un mes, gairebé tots els trens de la permanència havien passat per l’Europa. Aferrades a l’últim vagó, les escapulades lluiten encara per no deixar de fer història dins la segona categoria estatal.

Amb el gol average perdut amb el Sant Andreu i a favor amb l’Atlètic Vilafranca, el tram final que els espera per conèixer el resultat està ple d’emoció.

ÚLTIMS PARTITS

El diumenge l’Europa s’enfrontarà a l’Espanyol B, que actualment va sisè en la classificació. Per la seva banda, el Sant Andreu haurà de fer front al Girona, que es troba en tercer lloc, i el Vilafranca al Cerdanyola, que està en vuitena posició.

En la jornada 25, a dos partits del final de la lliga, l’Europa s’enfrontarà al Cerdanyola, el Sant Andreu a l’Espanyol B i l’Atlètic Vilafranca haurà de disputar-se el triomf amb la Peña Oscenses, que es troben en catorzena posició. Aquests partits se celebraran el dia 22 d’abril.

L’última trobada, i on es decidirà la posició final de l’Europa dins la classificació, serà el 29 d’abril. En aquesta ocasió les escapulades s’enfrontaran a la Peña Oscenses, el Sant Andreu al Cerdanyola i l’Atlètic Vilafranca al primer de la classificació, el Levante.

Fins aleshores, que la pilota comenci a rodar i que guanyi el millor.