La plaça de la Vila, escenari habitual

Després de tres setmanes, el Festival L’hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu s’acosta al seu final. El certamen, que enguany arriba a la seva 21a edició, té la Vila de Gràcia com un dels seus escenaris principals. La plaça de la Vila ha acollit durant aquest setembre els concerts de Mezquida Duo, Josep Tutusaus i Cesc Miralta Quartet, entre molts d’altres.

Aquest mateix vespre, el festival i la música jazz es donaran cita a la sala Continental (Providència, 30-32) amb el concert de David Pastor & Pere Foved, un duo on les notes de la trompeta i la bateria prenen el protagonisme. Jazz contemporani en estat pur. L’entrada val 5 euros, sense consumició.
No serà, però, l’última trobada del certamen. El dissabte 24, al Casino de Vilafranca, hi tocarà l’Ester Formosa Trio. Dimecres, dia 28, serà el torn de Mauricio Villavecchia Trio, que actuarà al Cafè del conservatori del Liceu. El festival L’hora del Jazz s’acomiadarà fins al proper any el 29 de setembre, al centre cívic Can Deu de les Corts, amb el concert de Jaume Vilaseca Quartet.
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram