La junta i el personal de la FAVB i de la revista Carrer han mostrat la seva consternació i el seu condol per la mort de David Caminada, el periodista que treballava a l’Ajuntament de Barcelona i feia de professor a la Universitat Pompeu Fabra. Caminada era parella de la també periodista Cristina Palomar, companya de l’associació, i va morir el 22 de gener als 52 anys, en no superar les ferides provocades per un apunyalament que va patir el dia 20 quan sortia de la feina.

Un jove de 29 anys i de nacionalitat sueca va apunyalar Caminada en un carrer proper a la plaça Sant Jaume. A causa d’això, el periodista va ser traslladat en estat crític a l’Hospital Clínic i, després de ser intervingut, va passar a la Unitat de Cures Intensives. Malgrat els esforços dels metges, no va ser possible salvar-li la vida.

El treballador de l’Ajuntament no va ser l’única víctima que va provocar l’assassí aquell dia: abans, el criminal ja havia matat un altre home i una dona. A banda, també havia robat una motocicleta. L’home va ser detingut després d’atacar Caminada, ja que els companys de feina de la víctima el van interceptar i van avisar la Guàrdia Urbana. El dia 23, el jutjat d’instrucció número 19 de Barcelona va acordar presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’arrestat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram