Festigàbal

Aquest any torna el Festigàbal. Foto: Twitter (@HeliogabalBcn)

Els concerts de la Festa Major de Gràcia 2021, molt condicionats per la pandèmia, es van haver de fer amb el públic assegut, perdent l’essència dels concerts multitudinaris i festius que s’havien fet fins al 2019. Aquest any, però, les propostes musicals deixaran enrere definitivament les restriccions.

Al llarg de la setmana de festa, hi haurà opcions de concerts per a totes les edats i tots els gustos, de manera que hi actuaran des de Dàmaris Gelabert (tota una estrella entre els més petits) fins a Sabor de Gràcia, els reis de la rumba al barri, passant també per Maria Jaume o el tast musical ‘Desperta el violí’ d’Eduard Marcet.

Festigàbal 2022

Després de l’aturada obligada per la covid, la sala Heliogàbal oferirà de nou el seu Festigàbal, una programació de concerts gratuïts als Jardins de la Sedeta que va néixer “de la necessitat de fomentar les activitats culturals i artístiques que la Festa Major de Gràcia havia deixat una mica apartades”, tal com expliquen els organitzadors.

En aquesta edició, el Festigàbal es farà el divendres 19 i el dissabte 20 d’agost i inclourà una desena d’actuacions, entre les quals hi ha Navarri, Habla de Mí en Presente o Julieta. Es tracta d’un cartell paritari amb propostes emergents i d’altres de més consolidades.