Un bus al barri de la Salut

Un bus ple a vessar al barri de la Salut. Foto: Twitter (@ConsellVeinalTR)

Els veïns de la Salut han començat l’estiu en peu de guerra. L’arribada massiva de turistes al barri per visitar el Park Güell dura tot l’any, però s’intensifica quan comença el bon temps i es fa notar en diferents aspectes. Darrerament, la queixa principal del veïnat, amb la plataforma Recuperem la Salut al capdavant, s’ha centrat en el col·lapse dels autobusos i en l’ocupació dels carrers per part de taxis i VTC. Precisament per denunciar aquesta situació, desenes de veïns es van manifestar el passat 10 de juny al barri. Com també ho havien fet el 19 de maig. I tot apunta que hi hauran de tornar.

Sota el lema “La Salut diu prou”, el veïnat ja ha demanat en nombroses ocasions la retirada “immediata” de la parada de taxis de la rambla de Mercedes, així com la instal·lació de pilones per regular l’accés de taxis i VTC a la zona. Pel que fa a la parada, són contraris també al seu trasllat a un altre punt del barri, i aposten per la seva desaparició. “No es tracta d’anar movent la parada de taxis, es tracta d’impedir que entrin al barri”, han dit des de Recuperem la Salut a Twitter.

També reivindiquen “uns entorns escolars segurs per a les cinc escoles del barri”, tal com han fet saber a la nova regidora de Gràcia, Laia Bonet, a través de les xarxes socials. Sobre aquesta última petició, defensen que “no és més que el que s’ha fet a altres barris”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram