La Banda Municipal de Barcelona tocarà a la Festa Major. Foto: Auditori

El Camp d’en Grassot està de Festa Major. Ahir va arrencar la diada d’aquest barri, que s’allargarà fins al pròxim 3 de juliol.

Un any més, el programa d’activitats de la Festa Major d’aquest barri inclou activitats pensades per a tots els públics. La festa va arrencar ahir al matí amb la celebració del setè Campionat de Botifarra de La Sedeta, mentre que avui és el torn del novè Campionat de Dòmino, que també se celebra a La Sedeta. Aquests dos actes són la prèvia d’una Festa Major que tornarà a arrencar el pròxim dia 27 amb la mostra de tallers de ball i seguirà el dia 30 amb el ball de folk i sardanes amb la música en directe de Radiokuartet.

El gruix dels actes de la diada del barri tindran lloc el cap de setmana que va de l’1 al 3 de juliol. Divendres 1 es faran activitats lúdiques per a tots els públics, com la gimcana del reciclatge, teatre, l’actuació de la Banda Municipal de Barcelona, el sopar de carmanyola i el concert de rock.

El penúltim dia de la festa serà el del taller de grafitis, de l’art i música al carrer i de la visita per descobrir els secrets històrics de La Sedeta. Per últim, la Festa Major acabarà diumenge dia 3 de juliol amb una jornada de swing que arrencarà a les 7 de la tarda i acabarà al voltant de les 12 de la nit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram