Centre LGTBI

Foto: Centre LGTBI

Mitjançant un conveni de cessió per part del Casal Lambda, el Centre LGTBI de Barcelona acull el Centre de Documentació Armand de Fluvià.

El fons aplega una àmplia col·lecció documental (biblioteca, hemeroteca i arxiu històric) relacionada amb la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

De fet, per facilitar-hi l’accés, el Centre de Documentació Armand de Fluvià disposa d’una sala de consulta per a l’àmbit estudiantil, investigador o professional.

L’objectiu és posar-lo a l’abast de la ciutadania per tal que es pugui recopilar documentació de temàtica LGTBI que sigui d’interès, així com promoure i facilitar l’estudi i la recerca històrica sobre la lluita pels drets de les persones LGTBI a la ciutat de Barcelona i a la resta del món.

A més, el fons pretén possibilitar el contacte i la col·laboració entre particulars, entitats i iniciatives ciutadanes que treballen per la normalització dels diversos aspectes de la vida de les persones LGTBI.

Un altre dels propòsits del Centre de Documentació és desenvolupar publicacions i materials per a la formació de professionals i la sensibilització de la societat sobre diversitat sexual, afectiva i de gènere.

L’horari de consulta i préstec del Centre de Documentació Armand de Fluvià és de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

Contingut elaborat amb la col·laboració de:

Logo Ajuntament Barcelona

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram