Un moment de l’empat al camp del San Cristóbal. Foto: Àngel Garreta / CEE

Una petita mala ratxa de tres empats consecutius ha provocat que l’Europa hagi estat incapaç d’assaltar les primeres quatre posicions de la taula… encara que els de David Vilajoana segueixen tenint la zona del play-off a tocar.

Aquesta circumstància és així perquè la Pobla, que durant bona part de la primera volta va liderar la classificació, ha perdut tres dels seus quatre últims enfrontaments, de manera que el Vilassar, el Sant Andreu, l’Europa, l’Horta i el Vilafranca són a un màxim de tres punts d’aquesta quarta posició.

El conjunt de Vilajoana afrontarà, abans de tancar l’any, dues jornades contra dos dels deu millors de la lliga. Els escapulats podran acomiadar-se de l’afició el pròxim diumenge 15, ara que ja s’ha superat el Pont de la Puríssima, amb un partit contra el Manresa, mentre que el 2019 s’acabarà amb un dels partits més esperats de la primera volta, el desplaçament a la Feixa Llarga per jugar contra l’Hospi el pròxim diumenge 22.

TORNEN PASTELLS I ELS CANO
El passat dilluns 9 també va servir perquè Sergi Pastells i els germans Alex i Jordi Cano tornessin a la disciplina de l’equip després d’haver format part del combinat de Catalunya que va jugar la 1a fase de la Copa de les Regions UEFA a Extremadura. Els de Toni Almendros vna empatar contra els amfitrions (0-0) i van perdre contra Aragó (1-0).

GRAN RATXA DEL FEMENÍ
Per la seva banda, l’altre sènior del club, el femení, encara el tram final de l’any amb una ratxa que l’iguala a la dels dos primers classificats de la lliga, l’Espanyol B i el Sant Gabriel.

L’equip, que és cinquè després d’haver guanyat quatre dels cinc partits entre novembre i aquest mes (l’altre va ser un empat contra el Pardinyes) tancarà el 2019 amb un enfrontament directe al camp del Levante las Planas el pròxim diumenge 15.