Un moment del partit contra el Peralada. Foto: Àngel Garreta / CEE

Les bones sensacions que el sènior masculí del CE Europa va començar a desprendre entre setembre i octubre no han estat flor d’un dia; els de David Vilajoana segueixen sense perdre (sis victòries i tres empats en els darrers nou partits) i segueixen retallant punts sobre els quatre equips del play-off gairebé cada jornada que passa.

De fet, els de Vilajoana són, amb els números a la mà, el millor equip del grup 5 de Tercera Divisió des de finals de setembre. Ni l’Hospi, ni el Granollers, ni el Terrassa, ni la Pobla (els quatre conjunts que jugarien per pujar a Segona B si la lliga s’acabés) igualen els 21 de 27 dels escapulats en aquest tram de lliga. L’equip, doncs, voldrà tancar el 2019 mantenint aquest magnífic estat de forma i durant el desembre afrontarà dues visites (al camp del San Cristóbal i al de l’Hospitalet) i rebrà el Manresa.

DISPARADES
Aquest extraordinari moment de joc i resultats té rèplica en el sènior femení, que també ha sabut capgirar un començament de curs complicat i instal·lar-se a la zona alta del grup 3 de Primera Nacional.

L’equip ha sumat 13 dels 15 punts que s’han disputat aquest mes i també afrontarà dues jornades durant el desembre: a casa contra el Toppfotball el dia 1 i al camp del Levante las Planas.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram