Un moment del triomf contra el Vilafranca. Foto: Àngel Garreta / CEE

La derrota en el derbi contra el Sant Andreu del passat dia 5 va ser d’aquelles que fan mal, sobretot per haver estat a casa, però al marge d’aquest 0-2, l’Europa ha continuat col·leccionant victòries. Els de David Vilajoana es mantenen en la quarta posició, que dona dret a jugar el play-off, gràcies als triomfs obtinguts en els partits posteriors, el 2-4 a Banyoles (l’últim de la primera volta) i el 3-2 contra el Vilafranca.

De fet, els escapulats havien tancat la primera volta en el tercer lloc, i només el goal average particular que tenen perdut amb els andreuencs fa que hagin cedit la tercera posició al conjunt de Mikel Azparren, ja que ambdós conjunts sumen 37 punts després de les primeres 20 jornades.

L’Europa tancarà el primer mes del 2020 amb una complicada visita al camp del Terrassa el pròxim diumenge 26, mentre que aquest tram exigent del calendari continuarà el primer cap de setmana del mes que ve, amb un partit al Nou Sardenya contra l’Esport Club Granollers. Vilassar de Mar i Figueres seran altres reptes del segon mes de l’any.

UN DE SIS, MAL INICI
Aquest bon moment del sènior masculí, en l’inici del 2020, no troba rèplica per part del primer equip femení, que viu una minicrisi de resultats, havent sumat només un dels primers sis punts de l’any. Després de 15 jornades, les europeistes són quartes amb 26 punts, 14 menys que les líders, l’Espanyol B.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram