L’Europa va passar a semifinals de la Copa Catalunya. Foto: CEE

Dues jugades a pilota aturada van ser suficients. L’Europa segueix amb la seva maledicció davant la Montañesa –els graciencs no han guanyat mai els de Nou Barris en els cinc duels entre els dos equips a Tercera–, després de caure per 2 a 1 a la Bombonera. La Monta es va encomanar a ‘San Xibeco’ –la particular icona de l’equip de Nou Barris– i a la gespa en mal estat del camp municipal per aconseguir superar un Europa amb falta de ritme durant l’enfrontament.

Aleix va obrir l’electrònic al minut 5 de partit a favor de la Monta gràcies a un llançament magistral de falta a la frontal de l’àrea escapulada. Va ser després del gol que l’Europa va jugar els millors minuts del partit, i mitja hora més tard va empatar amb una altra falta picada espectacularment per Padilla. Ja a la segona meitat, Poves va poder desfer l’empat amb una rematada que es va estavellar al pal de Tato i al minut 66 Masip va aprofitar una pilota procedent d’una falta lateral i va fer el gol de la victòria per a la Monta. Amb aquest resultat, l’Europa cau dels llocs d’ascens i es col·loca cinquè a la classificació amb un total de 21 punts.

TRIOMF PER SOMNIAR
L’Europa va eliminar el Barça B de la Copa Catalunya fa uns dies, després de derrotar els culers per 3 a 0. Javi Sánchez, Poves i Rovira van ser els autors dels gols, en un partit que romandrà en la memòria escapulada molt temps.