L’Europa jugarà aquest diumenge contra el Rubí. Foto: CEE

L’Europa torna a ser líder. Han passat cinc mesos i 18 dies des de l’última vegada que els escapulats van poder mirar els seus rivals des de dalt de tot de la classificació. Diumenge passat els homes de Pedro Dólera van desfer-se amb facilitat de la Pobla de Mafumet per 2 gols a 1 al Nou Sardenya, una victòria que afegida a l’ensopegada del Peralada –el líder fins aleshores– contra el Prat (1 a 1) va permetre que l’Europa pugés a la primera posició de Tercera.

Durant la primera part del partit contra la Pobla tots dos conjunts van gaudir d’ocasions de gol, tot i que va ser l’Europa el primer a obrir el marcador al minut 35. Poves va rematar a la xarxa una bona centrada de Nils, que s’havia internat per la banda dreta. Poc després de la represa, els escapulats van aconseguir fer el segon gol, de nou mitjançant Poves que va aprofitar una pilota morta a l’àrea per marcar. El gol de l’honor de la Pobla va arribar al 83 de la segona, obra de Tortosa. Tot i que els de Martín Posse van buscar el gol intensament fins al final, l’Europa va saber mantenir el resultat.

Ara per ara l’Europa és líder de la classificació amb 18 punts, empatat amb el segon, el Peralada. Aquest diumenge els de Dólera viatgen a Rubí, on hauran de defensar un liderat que ha arribat després de molts esforços.