El sènior femení ha perdut els dos partits. Foto: Twitter (@nuriapimartinez)

La temporada tot just s’acaba de posar en marxa, però l’arrencada del curs dels dos sèniors del CN Catalunya en aquest curs 2020-21 està sent poc reeixida. De fet, els tres partits oficials que els equips han jugat en les respectives Divisions d’Honor (un del masculí, dos del femení) han acabat amb el mateix resultat: derrotes del Cata.

Les de Gabi Egedi van perdre per la mínima contra el Boadilla (8-9) en l’estrena el passat dissabte 17 en un migdia en el qual les gracienques van pagar cara la irregularitat contra un equip que ha de ser rival directe en la lluita per mantenir la categoria; la derrota de la setmana següent a la piscina del CN Sabadell seria força més contundent (19-5). Això fa que el CNC sigui un dels cuers del grup A de la categoria, juntament amb el CN Sant Feliu. El cap de setmana de Tots Sants la lliga s’aturarà, de manera que els pròxims reptes de l’equip seran el 7 de novembre a Sants-Badal contra el Mediterrani, mentre que el pròxim partit a casa serà una setmana més tard contra el Leioa, que de moment no ha pogut jugar cap partit per culpa de positius de Covid-19.

El sènior de Tato García, per la seva banda, va caure a la piscina Josep Vallès contra el Mediterrani (10-6) en un partit que es va decantar a favor dels santsencs al tercer parcial. El CNC té pendent el partit de la primera jornada (suspès per casos de coronavirus al CN Barcelona), previst per al pròxim dissabte 31, en el que serà l’últim partit del mes. Ja al novembre, el Cata rebrà el Sant Feliu a la piscina Sant Jordi (el dissabte 7) i gaudirà d’uns dies de descans abans de visitar la piscina del CN Terrassa.