L’equip no jugava la Copa des de fa cinc anys. Foto: CNC

El CN Catalunya torna a jugar la Copa després de cinc anys de la seva darrera participació. El jove equip que entrena Xavi García va aconseguir tancar la primera volta en vuitena posició i garantir-se la seva presència a Sabadell, localitat que serà l’escenari de l’edició d’enguany (la 34a) de la competició del KO.

El sorteig, celebrat el passat dimecres 19 a la capital del Vallès Occidental, va emparellar el conjunt gracienc amb un altre dels equips de la ciutat, el CN Sant Andreu, en un dels emparellaments dels quarts de final. El partit es jugarà el dia 27 a dos quarts de tres de la tarda i serà el segon enfrontament masculí.

Si el Cata aconseguís superar aquesta ronda (els dos precedents d’aquesta temporada contra el CNSA són dues victòries andreuenques) s’enfrontaria en la semifinal contra el vencedor d’un altre enfrontament entre equips de la ciutat, l’Atlètic Barceloneta i el Mediterrani. Per l’altra banda del quadre hi ha els amfitrions, el Terrassa, el Barcelona i el Mataró.

LA LLIGA FEMENINA S’ATURA
Els mateixos dies que es disputa la Copa del Rei es jugarà també la de la Reina, i després d’aquesta cita, la màxima categoria femenina s’aturarà durant prop d’un mes. El Cata de Gabi Egedi, novè, no tornarà a competir fins al dia 21 del mes que ve, quan jugarà a Saragossa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram