Varona va donar el primer triomf a la lliga. Foto: Àngel Garreta / CEE

Un gol d’Ignasi Varona al minut 84 de partit va donar el primer triomf a la lliga a l’Europa de David Vilajoana abans-d’ahir i va permetre que l’afició escapulada tingués una Diada rodona.

Després de dos empats i dues derrotes en l’inici de la competició, l’Europa va fer els deures contra el cuer, el Santboià (1-0) en un partit que va tenir un tram inicial força ensopit. De fet, el millor jugador escapulat del primer temps va ser Marc Priego, que va evitar dos gols del conjunt visitant. L’equip va millorar sensiblement a partir del minut 60 i l’entrada de Varona al 72 va ser decisiva: poca estona després marcaria el gol de la victòria, amb una rematada d’esperó després d’una centrada mil·limètrica del jove Àlex Soto.

El pròxim partit portarà l’Europa al camp del Reus B, aquest diumenge a les cinc de la tarda. Després d’aquest enfrontament, l’Europa descansarà durant el cap de setmana de la setmana que ve i tancarà el mes a l’Olímpic de Terrassa.

DERROTA A BADALONA
Pel que fa al primer equip femení, el debut de Toni Camacho no va acabar amb un bon resultat. Les gracienques van perdre a Badalona contra el Seagull (4-1) en el millor partit de la primera jornada de Segona. Clara va ser l’autora de l’únic gol de l’Europa, que durant nou minuts va servir per restablir l’empat.

El debut de les escapulades al Nou Sardenya aquesta temporada serà diumenge, quan l’equip rebrà la visita del Collerense.