La Farinera

Foto: La Farinera

El Centre Cultural La Farinera del Clot tornarà a acollir, a partir del 3 de maig, una nova edició de la Mostra Fotogràfica del Clot-Camp de l’Arpa, FotoClot. La cita fotogràfica celebrarà enguany la seva 23a edició i s’allargarà fins al pròxim 1 de juny.

En aquesta ocasió, la mostra fotogràfica, que està organitzada pel Grup Fotogràfic Sant Martí, tindrà com a temàtica el mateix edifici de La Farinera del Clot, ja que enguany celebra el 25è aniversari. Això farà que les fotos del concurs hagin de ser sobre espais, punts de vista i racons inèdits de l’edifici. Una modalitat que arriba després que el 2023 les apostes temàtiques fossin la fotografia de carrer, d’una banda, i la temàtica lliure, de l’altra.

Quatre dies de festa

En paral·lel, La Farinera del Clot celebrarà el seu 25è aniversari el mes de maig amb una programació especial que tindrà lloc entre els dies 8 i 11. L’equipament, de gestió ciutadana, es va inaugurar el 1999 i al capdavant hi té la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa (FECCA).

D’altra banda, aquest mes d’abril La Farinera organitza el dia 27 d’abril el setè Concurs internacional de literatura ràpida de la plaça de les Glòries. Consisteix a escriure un relat en 90 minuts a partir de tres paraules clau.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram