Casa del Rellotge

Foto: Mireia Plans/Ajuntament

El Centre Cívic Casa del Rellotge, situat al barri de la Marina de Port (Sants-Montjuïc), va fer els seus primers passos l’any 1984. Això significa que aquest 2024 commemora quatre dècades convertit en un referent cultural de barri, i això mereix una celebració.

Així doncs, el centre fa una retrospectiva a través dels esdeveniments més destacats que ha acollit al llarg dels anys. Fins al 30 de maig, la mostra 40 anys del Rellotge, 40 anys fent cultura exposa cartells, tríptics i més material gràfic que convida a fer un viatge en el temps. També es recuperen les exposicions fotogràfiques La lluita veïnal i Can Farrero: de la indústria a la cultura, que es van crear ara fa deu anys.

Més endavant, el 6 de juny s’estrenarà la nova exposició 40 anys, 40 retrats, un homenatge a totes les persones que han format part de la història de l’equipament. I, finalment, el 8 de juny es farà la Gran festa: 40 anys fent cultura, que omplirà els Jardins de Can Farrero de records, emocions i música per presentar l’actual projecte comunitari de l’espai.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram