Els botiguers sortiran demà al carrer. Foto: Arxiu

Amb l’arribada del mes de maig i del bon temps, els carrers del districte de Gràcia s’omplen de botigues amb productes locals. Demà dissabte serà el torn de les assocacions de comerciants de Nova Travessera, de Bailén-Pare Claret i de Plaça Joanic i rodalies sortiran al carrer amb motiu del ja tradicional Comerç amb Gràcia, una jornada de botigues al carrer.

Des de les 9 del matí i fins a les 10 de la nit, la Travessera –entre Escorial i Sardenya–, el carrer Bailén –entre Camprodon i Travessera–, Sant Antoni Maria Claret –entre Sicília i Sardenya– i la plaça Joanic quedaran ocupats per les botigues de les associacions del barri del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, que acostaran els seus productes als veïns i veïnes en una jornada on no faltaran activitats diverses.

Entre els actes programats destaquen la instal·lació de castells inflables per als més petits, un rocòdrom –que col·locarà l’associació Nova Travessra– i fins i tot un bingo popular durant la tarda, on els ‘bingos’ seran premiats amb un pernil i les ‘línies’ amb un cava o fuet.

A banda d’això, hi haurà actuacions en directe de grups de dansa i música del barri, a més d’una xocolatada a la plaça Joanic a partir de dos quarts de 6 de la tarda.

Els carrers afectats quedaran tallats durant tot el dia, i algunes línies de bus poden patir canvis.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram