Amora llibres

La llibreria Amora llibres. Foto: Instagram (@amoralibros_bcn)

Es diu Amora llibres, es troba al carrer Ramón y Cajal 142, i dedica totes les seves prestatgeries només a autores. És la nova llibreria que acaba d’obrir a la Vila de Gràcia.

És sabut que l’accés de les dones a les feines més creatives és molt més difícil i, si hi aconsegueixen accedir, la visibilitat que tenen encara topa amb un dur sostre de vidre. És amb la voluntat de trencar-lo que les dues propietàries han decidit obrir un aparador només per a elles, les narradores d’històries. I és que el principal gènere que es pot trobar a la llibreria és la novel·la, però també té un espai dedicat a la poesia i l’assaig.

El nou establiment respon a la necessitat d’un context social en què llegir sobre dones, i sobretot llegir a dones és essencial per avançar. És un projecte feminista per a tots els públics.

La nova llibreria omple el buit que va deixar el tancament de la llibreria Pròleg, especialitzada en autores i que va abaixar la persiana després de no aconseguir renovar el contracte de lloguer.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram