Menjar sa

Foto: Ajuntament

Les inscripcions per al programa educatiu Mengem sa, mengem de mercat, mitjançant el qual els alumnes de la ciutat coneixen més a fons els mercats, ja estan obertes per al curs que acaba de començar.

Les visites als mercats són molt ben valorades per les escoles. De fet, els centres les han puntuat amb un 84,5 sobre 100, segons el balanç de l’últim curs, durant el qual s’han fet un total de 274 visites presencials. Pel que fa al nombre d’alumnes, gairebé 7.000 han conegut de primera mà els mercats de Barcelona. D’aquests, 4.029 eren estudiants de Primària, mentre que 1.494 provenien de l’educació infantil i 1.098 de l’ESO. La resta, 375, estaven fent cicles formatius. En aquest sentit, l’Ajuntament destaca que el curs passat es van recuperar les xifres prèvies a la pandèmia.

Els més visitats

Els mercats més visitats han estat els de La Mercè, la Boqueria, Sant Martí i Sarrià. Al seu torn, les escoles dels districtes de Nou Barris, Sant Martí, Eixample i Horta-Guinardó han estat les que més visites han portat a terme als mercats.

Durant les trobades, el director o directora del mercat rep els alumnes visitants i els fa una introducció sobre la història de l’equipament i les seves característiques. Després, els professors completen la visita explicant diverses qüestions sobre l’alimentació.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram