L’Orquestrina Trama a la Llibertat l’any passat. Foto: Twitter (@mllibertat)

Els quatre mercats graciencs tornaran a combinar música amb compres amb una nova edició del Folk als Mercats, un cicle que s’emmarca en el festival Tradicionàrius i que contempla diverses actuacions de grups que participen en el tradiciona festival i que actuaran en aquests equipaments a partir del 30 de gener.

El primer dissabte serà el torn de Xeremiers de Mallorca, que actuaran als mercats de l’Abaceria i de la Llibertat durant el matí. Paral·lelament, l’Estrella i Lesseps gaudiran de l’actuació de Glossadors de Mallorca i de Cor de Carxofa.

El cicle continuarà una setmana més tard, coincidint amb Carnestoltes. El 6 de febrer, l’Orquestra Syrenenca, dirigida per Marc Egea, animarà les compres al Mercat de la Llibertat. Syrenenca és una banda polifacètica que es va formar fa dos anys a l’Escola de Música d’Arenys de Mar i que va acompanyada per instruments com ara el flabiol, la tarota, el tamborí, el sac de gemec o l’acordió diatònic.

El Folk als Mercats seguirà el 20 de febrer, amb dues actuacions de la Rondalla Montserratina a l’Abaceria i la Llibertat al migdia.

El cicle clourà el pròxim 5 de març amb la formació Músx, que farà una actuació als quatre mercats del districte, portant el seu ampli repertori de tonades i músics professionals.