Tana Collados

Foto: Ajuntament

Els mercats de la Llibertat, del Poblenou, de la Barceloneta i de la Vall d’Hebron són els protagonistes de la nova temporada del programa de TV3 Gent de mercats, dirigit per Tana Collados i que s’endinsa en el dia a dia d’aquests equipaments.

De fet, aquest programa repassa no només la vida dels mercats, sinó també els sentiments, preocupacions i alegries de la gent que hi ha, des dels botiguers fins als compradors. A més dels de Barcelona, aquest programa també visitarà aquesta temporada els mercats de Gavà, Puigmercadal de Manresa i el de Sant Jordi de Sant Boi. També inclourà les històries dels mercats que es munten i desmunten el mateix dia, com els ambulants de Sant Pere de Ribes, Malgrat de Mar, Tremp, la Pobla de Segur i Sort.

Històries amagades

Amb tot, la voluntat d’aquest espai televisiu és mostrar als teleespectadors que cada mercat amaga històries apassionants i commovedores. Gent de mercats és una producció de TV3 amb la col·laboració de Benecé Produccions, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Sant Boi i el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.