El web graciacomerc.com ja està en marxa. Foto: Gràcia Comerç

La plataforma digital Gràcia Comerç ja ha estrenat el seu web, graciacomerc.com, després que el passat mes de juliol s’anunciés el seu naixement. Es tracta d’una idea de l’eix comercial Unió de Botiguers Travessera-Casc Antic i està oberta al comerç de tot el districte, als mercats i també als cinemes i altres espais culturals.

El web ha començat a funcionar com un directori però l’objectiu és que sigui un ‘marketplace’. De moment hi ha enllaços per tal que els clients puguin conèixer l’oferta comercial del web, al mateix temps que també es podrà contactar amb les botigues a través de Whatsapp o Instagram. Des de la Unió de Botiguers Travessera-Casc Antic remarquen que per formar part de Gràcia Comerç només cal pagar una quota anual de 35 euros.

RUMBA DE PROMOCIÓ
Per tal de promocionar Gràcia Comerç s’ha creat una rumba que porta el mateix nom i que la canta el rumber gracienc Yumitus del Pichón acompanyat per Elías González, Dani Peña i Abel Herrera. La cançó, produïda per Micky Forteza, ja s’ha gravat i ara falta acabar el vídeo de promoció, que es presentarà de forma oficial d’aquí a unes setmanes.