Torrent de l’Olla té un gran nombre d’establiments. Foto: Google Maps

Gràcia té una nova associació de comerciants des del juliol. Es tracta de l’Eix Torrent, una entitat que aplega diferents botigues del carrer Torrent de l’Olla. De moment són 23, però segons asseguren tenen 50 comerços més interessats a ingressar-hi. Ara per ara augmentar els socis és el principal objectiu de l’entitat. “Com més siguem millor”, expliquen des de l’eix.

La posada en llarg de l’entitat va ser el passat juliol durant la Nit Lila, i ara han sol·licitat poder participar en les botigues al carrer de Gràcia que tindrà lloc el pròxim mes d’octubre. Sobre aquesta cita, des de l’eix expliquen que volen que, “per primer cop”, es talli al trànsit el carrer Torrent de l’Olla per facilitar que els comerços puguin sortir a l’exterior i col·laborar perquè creixi l’afluència de visitants. “És cert que per Torrent de l’Olla passen molts cotxes i que és complicat”, reconeixen fonts de l’associació, tot i que recorden que “hi ha altres grans carrers del districte que sí que es tallen durant les botigues al carrer”.

Per altra banda, l’Eix Torrent també està treballant en l’elaboració d’un logotip per a l’associació i, fins i tot, volen editar la pròpia cançó de l’eix i el seu carrer, cantada per Aleix Torrent.

UN MAPA IMPRÈS?
De cara al futur, l’entitat vol elaborar un mapa imprès de Torrent de l’Olla que inclogui un directori dels comerços associats. A més, l’organització d’activitats diverses amb segell propi és un altre dels objectius d’un eix que s’afegeix al ric teixit comercial de Gràcia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram