A les parades de la fira hi haurà productes nadalencs. Foto: Districte

Amb l’arribada de Nadal els comerciants de la ciutat viuen un dels moments de l’any més intensos. A Gràcia no és cap excepció i el pròxim 14 de desembre se celebrarà una jornada de comerç al carrer organitzada per un total de set associacions de comerciants: Verdi, Portal de la Llibertat, Torrijos, Travessera Centre, Puigmartí, Travessera de Gràcia-Casc Antic, Torrijos i Astúries.

Així doncs, entre les 10 del matí i dos quarts de nou del vespre la fira estarà instal·lada en diferents trams dels carrers Verdi, Travessera de Gràcia, Ramón y Cajal, Torrijos, Travessia de Sant Antoni, Astúries i l’entorn del mercat de la Llibertat. Al llarg del dia els comerciants oferiran els seus millors productes i ofertes d’aquest Nadal en moda, objectes de la llar…

En paral·lel a l’oferta comercial, durant tota la jornada també s’organitzaran diferents activitats lúdiques pensades per a tots els públics i que també estaran organitzades per les associacions de comerciants.

D’altra banda, el passat 3 de desembre es va celebrar la festa de l’encesa dels llums de Nadal, que va incloure una batucada per diferents carrers de la Vila i que també va tenir el comerç com a protagonista.