La tardor torna a ser aquí i, amb ella, la possibilitat de veure les noves tendències de moda que ofereixen diferents eixos comercials de la ciutat. Enguany hi ha canvis a les passarel·les: per primer cop, cada eix comercial personalitza la seva com més li agradi i l’adapten al seu entorn.

En concret, dos eixos comercials es desmarquen amb espectacles completament diferents: l’Eix Sant Antoni basarà la seva passarel·la en musicals i a més inclourà balls tradicionals xinesos i hindús, mostrant així la capacitat d’integració del comerç de la ciutat. A l’altra banda de la Gran Via, Coreixample inspirarà la seva passarel·la en un conte i la desfilada estarà basada en una història molt vinculada al barri. Els altres dos eixos comercials, Cor d’Horta i Mercat i Eix Maragall han optat per una passarel·la més tradicional però no per això menys original, amb la presentació de les millors ofertes de les seves botigues.

Però són més els detalls que diferenciaran aquestes passarel·les de les anteriors: la infraestructura canvia, fent possible la visualització dels i les models des de tots els angles del carrer; milloren la il·luminació, el so i el vídeo amb càmeres estàtiques que mostraran tot el que s’està duent a terme sobre la passarel·la en tot moment.

A més enguany també s’aposta pel talent jove: el primer passi de totes les passarel·les el realitzaran models que estan estudiant en escoles de moda i joves dissenyadors emergents que tindran en les passarel·les dels nostres eixos una plataforma per a poder mostrar les seves creacions davant un públic entregat i de casa.

La primera cita la tenim el dia 1 d’Octubre a Cor d’Horta i Mercat; la segueixen l’Eix Maragall, el 15 d’Octubre; Sant Antoni, el 21 d’Octubre i Coreixample el dia 27. Totes a partir de les 20.30 del vespre. Us hi esperem a tots!

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram