La jornada de dissabte complementa la de l’octubre. Foto: Ajuntament

Dinou associacions de comerciants del districte participaran demà en les botigues al carrer de primavera, una cita ineludible que omplirà tot Gràcia, des de Lesseps fins al Camp d’en Grassot, de centenars de parades amb tot tipus de productes. Durant la jornada, algunes vies principals com són Gran de Gràcia i Travessera, entre altres, seran tallades al trànsit perquè els visitants puguin passejar còmodament i gaudir de les diverses activitats programades.

Per la seva banda, els comerciants de Nova Travessera organitzaran una classe de zumba, de la mà del Claret, a Travessera amb Sicília al migdia. De fet, les activitats esportives i de dansa estaran a l’ordre del dia. Un exemple és el “minifestival de música en viu” que prepararà l’Associació de Comerciants Travessera Centre durant tot el dia, o els espectacles de música dels botiguers de la plaça de la Vila a la tarda.

A banda d’això, gairebé totes les entitats comercials celebraran tallers per a tots els públics, però posant especial èmfasi en els més petits. Els comerciants de Travessera Casc Antic, en concret, portaran els famosos Minions, que seran els encarregats de repartir el berenar, basat en xocolata i dolços, als infants que els visitin durant la tarda entre els carrers Gran de Gràcia i Torrent de l’Olla.

Per la seva banda, l’Associació de Comerciants Gran de Gràcia instal·larà paradetes amb estètica hippie, mentre que formaran part, a partir de dos quarts de 10 del matí, de les matinades del Geganters de Gràcia i laplantada i desfilada posterior de gegants a partir de les cinc.

Una jornada perquè els comerciants es puguin donar a conèixer i fomentar les vendes d’un sector que dóna vida al districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram