Els comerciants es van reunir fa poc amb el regidor Colom. Foto: Districte

Els comerciants del barri del Coll que formen part de l’associació Coll Amunt, fundada el passat mes d’octubre i formada per 42 socis, s’han posat com a objectiu revitalitzar el teixit comercial del barri.

Per aconseguir-ho, l’associació ha programat diferents accions per aquest 2019, que ha de ser l’any de la seva consolidació. En primer lloc, està previst senyalitzar els establiments associats amb una placa on hi haurà el lema ‘Fem vida al barri’. A banda, l’entitat prepara diferents accions als aparadors dels establiments amb motiu del dia dels enamorats, Carnestoltes, el dia de la dona treballadora, els dies del pare i de la mare i finalment el Black Friday. Al llarg d’aquest any l’associació també s’afegirà al ‘Compromís BCN + Sostenible’, que implica participar en campanyes relacionades amb la sostenibilitat. D’altra banda, relacionat amb la dinamització comercial, Coll Amunt participarà en la Festa Verda amb la campanya ‘Fem créixer el barri’.

VISTA DEL REGIDOR
Recentment l’entitat s’ha reunit amb el regidor de Comerç, Agustí Colom, per tractar qüestions relacionades amb la il·luminació, la seguretat i la neteja al barri. També van parlar de l’impacte que pot tenir la reforma del Parc de la Creueta del Coll.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram