L’ambient de la mostra. Foto: Travessera i Casc Antic

Gràcia va viure una nova jornada comercial dissabte passat amb motiu de les botigues al carrer de tardor. Diverses associacions de botiguers van sortir al carrer per dinamitzar el barri i demostrar que a Gràcia s’hi pot trobar de tot.

En general, els veïns van respondre a la crida dels comerciants, que durant tot el dia van instal·lar les seves carpes a diversos punts del districte. Aquest és el cas de la Unió de Botiguers Travessera i Casc Antic, que va participar en l’esdeveniment. A més de les botigues que van sortir amb la seva parada en aquest carrer, hi va haver tot un seguit d’activitats que van amenitzar la jornada. “Va fer bon temps i va ajudar perquè hi vingués més gent”, explica a Línia Gràcia David Rodríguez, president de l’entitat. Rodríguez posa de manifest que el fort d’aquell dia van ser les atraccions que van col·locar, com ara una gran carpa on es van fer tallers de maquillatge i globoflèxia, i un inflable que no va parar d’acollir infants al llarg d’aquell dia. Per altra banda, també van donar 450 berenars als nens i nenes que s’hi van acostar.

Per la seva banda, l’eix de Gran de Gràcia va fer activitats culturals per a tota la família, entre les quals va destacar un espectacle de màgia al carrer i una desfilada de vestits de paper que va tenir molt d’èxit, segons l’eix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram