Imatge de l’acte de lliurament de premis de la XIII Festa de l’Esport. Ajuntament

La flor i nata de l’esport gracienc es va citar el passat dissabte a l’Espai Jove la Fontana per celebrar la XII Festa de l’Esport, un acte que va servir per reconèixer la tasca dels esportistes i entitats esportives amb una trajectòria més destacada durant la temporada passada.

PLE DE GOM A GOM

El bon moment que travessa l’esport gracienc va fer que la sala d’actes de la Fontana es quedés petita per acollir l’allau de gent que no va voler faltar a la cita. Entre elles es trobava Josep Antoni Vinyals, conseller d’Esports de Gràcia, que va assegurar que la Festa de l’Esport no només serveix per premiar i reconèixer la feina dels esportistes d’èlit, sinó també “a tot el treball que estan fent les entitats, els clubs i els monitors” de les diferents entitats implicades en la promoció de l’esport.

En aquesta tretzena edició alguns dels premis més destacats van anar a parar a mans del Club Natació Catalunya, que l’any passat va aconseguir l’ascens a la categoria d’honor del waterpolo espanyol. L’ascens a la Copa Catalunya dels nois de la secció de bàsquet dels Lluïsos, la lliga aconseguida pels cadets A i B de l’Europa o els bons resultats del Gràcia Gimnàstic Club a la copa catalana, també es van endur un guardó.

S’ha de dir, però, que amb el canvi de format que ha patit la Festa de l’Esport d’uns anys ençà, aquesta s’ha tornat més previsible i molts dels guardonats ja es coneixen abans del lliurament de premis, ja que aquest s’obté automàticament si es guanya la lliga o s’obtenen bones classificacions a nivell nacional.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram