El gran inici de temporada del CE Europa, amb un balanç de quatre victòries en quatre partits, va començar a trontollar a partir de la cinquena jornada, quan l’equip d’Iván Moreno va ensopegar contra la Montañesa per 1 gol a zero a Nou Barris. A partir d’aquest partit, els escapulats van patir una ratxa de derrotes, primer contra el Cerdanyola a casa (1-3), i a la següent jornada contra el Manlleu (1-0). Tocava reaccionar, i el passat cap de setmana ho va fer davant la Pobla de Mafumet.

Els jugadors escapulats van sortir al terreny de joc amb ganes de demostrar que el gran inici de temporada no ha estat pas un miratge. Els homes del ‘filial’ del Nàstic van sortir a jugar l’Europa de tú a tú, però van acabar pagant cara la seva valentia inicial.

Cano obria el marcador a favor dels locals amb un gol de cap marca de la casa, després d’una jugada a pilota aturada i una centrada de Charly Ruiz. Només 8 minuts més tard arribava el segon, obra de Rovira a centrada de Javi Sánchez. Bueno faria el gol dels visitants al minut 51 de penal. Tot i que aquest gol va animar el partit, no va servir perquè la Pobla acabés aconseguint l’empat. Guzmán i Camacho van acabar de sentenciar els tarragonins als darrers minuts.