AMBici

Nou aparcament +P a Castelldefels. Foto: AMBici

Alguns usuaris del servei AMBici, titularitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), es troben que, en algunes de les estacions amb més demanda, i sobretot en les que estan situades a la platja ara que és estiu, no hi ha lloc per aparcar la bicicleta quan acaben el seu trajecte, fet que els obliga a esperar un lloc o a continuar pedalejant fins a una altra estació. Amb l’objectiu de solucionar aquest problema i facilitar la mobilitat en aquest mitjà de transport, l’AMBici ha estrenat 280 aparcaments nous.

En concret, estan batejats com a aparcaments +P i estan repartits en un total de 14 estacions d’alta demanda, situades a Castelldefels, Badalona, Gavà, Viladecans, Cornellà, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí. Aquests espais permetran a l’usuari deixar la bicicleta, amb el cavallet i la pestanya de la roda del darrere abaixada, quan les places d’ancoratge estiguin totes ocupades. Les estacions +P s’identifiquen al mapa, al web i a l’App, i segueixen el model d’altres sistemes de bicicleta compartida que permeten estacionar sense ancoratge.

Es tracta d’una novetat que neix, justament, un any i mig després de l’activació de l’AMBici, coincidint amb l’arribada als 20.000 usuaris del servei. Precisament aquest augment de demanda és el que ha fet aparèixer els +P i des de l’AMB el valoren positivament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram