Una imatge del centre de convencions. Foto: Ajuntament

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona, CCIB, es va inaugurar l’any 2004 com a gran espai per a esdeveniments internacionals relacionats amb els negocis, molt vinculat al creixement del 22@. Amb el temps s’ha convertit en un estendard del turisme de negocis a la ciutat i el 2007 l’Associació Internacional de Palaus de Congressos va atorgar-li el guardó al centre de convencions tecnològicament més ben dotat del món.

Les instal·lacions del CCIB tenen una superfície de 10.000 metres quadrats que comprèn sales d’exposicions, 45 sales de reunions, el Centre de Convencions i l’Auditori Fòrum. Considerat un dels centres de congressos de referència al sud d’Europa, ha acollit nombrosos actes d’importància mundial, com ara la Cimera Euromediterrània o el Congrés Mundial de la Natura.

L’edifici, dissenyat per l’arquitecte José Luis Mateo, destaca per la seva bellesa arquitectònica en el marc del litoral barceloní i per la gestió sostenible de les instal·lacions. Però, més enllà, el centre també destaca per la seva integració en el barri del Besòs i el Maresme. El CCIB cedeix regularment les seves instal·lacions per a esdeveniments, com el concert dels Cors del Besòs, que fa pujar a l’escenari un bon nombre de veïns i veïnes.

Contingut elaborat amb la col·laboració de:

Logo Ajuntament Barcelona

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram