Els joves del Tres Lliris no es rendeixen. Foto: J.Chichelnitzky (Fotomovimiento)

El col·lectiu de joves del Casal Tres Lliris segueix reivindicant el seu futur al local del carrer Nil Fabra. Des de fa unes setmanes tenen en marxa una nova campanya, que ha consistit a omplir de blau diferents punts de la Vila.

La campanya, batejada amb el nom de ‘Ens hi va la Vila’, reivindica tota la tasca feta des del casal durant aquests anys després que fa unes setmanes el Districte n’ordenés el tancament. De moment, però, l’espai juvenil ha continuat amb la seva activitat organitzant xerrades i diferents classes. “Tenir un casal de joves autogestionat a Gràcia mai ha estat fàcil, però els joves el defensarem amb dents i ungles”, afirmen des del Tres Lliris.

MOBILITZACIONS
Els joves del casal tenen molt clar que la lluita per mirar de salvar el casal ha de passar per les mobilitzacions. A mitjans de novembre van organitzar una manifestació per expressar el seu rebuig a la decisió del Districte. La marxa, força nombrosa tot i la situació actual de pandèmia, va recórrer diferents carrers de la Vila i es va acabar a la plaça de la Virreina. Els manifestants van mostrar una pancarta on es podia llegir ‘Primer avís. El casal no s’atura’ i van reivindicar “l’autogestió i l’organització del jovent del barri”. De fet, el més probable és que hi hagi noves mobilitzacions.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram