Moment del partit d’aquest diumenge que va enforntar l’Europa contra l’Ascó. FC Ascó

La darrera jornada de lliga ha estat òptima pels interessos del CE Europa que s’acosta al quart lloc i té les posicions d’ascens a tocar. Tot i que els graciencs continuen cinquens a la classificació, l’empat a casa del quart classificat, la Pobla de Mafumet, i la derrota del segon, la Montañesa, han apretat la classificació i han permès a l’Europa retallar distàncies sobre els equips que el precedeixen en la taula. Després de 26 jornades, l’equip de Gràcia suma 43 punts, els mateixos que el quart, la Pobla, i a sis punts del Llagostera, el líder de la Tercera Divisió. Entremig es troben la Montañesa i el Cornellà, amb 47 i 44 punts respectivament.

El partit d’aquest cap de setmana contra l’Ascó es va decantar ràpidament del cantó dels graciencs, que van inaugurar el marcador al minut 6 gràcies a un gol de Roger Sagalés. El mateix jugador, que ja suma nou gols en lliga, va posar el 2 a 0 definitiu en el minut 67 i va acabar amb la resistència dels tarragonins.

DE BODE, FINS AL 2017

Per altra banda, l’actual president de l’Europa, Guillaume de Bode, continuarà al capdavant de l’equip fins al 2017, ja que no s’han presentat candidatures alternatives a la continuista encapçalada per De Bode, que va assolir les regnes de l’Europa l’any 2007.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram