Cavalcaran de nou per salvar l’indefens poble espanyol, amenaçat pels independentistes catalans? No van armats amb pistoles, tenen tot el poder a les seves mans, faran el que els doni la gana, van vestits amb toga i branden el martell de fusta per picar sobre la taula, per donar el cas per tancat i dictar sentència.

12 de febrer de 2019, una data per la història de Catalunya i Espanya. És l’inici de la farsa d’un judici que remou la consciència dels demòcrates i destapa l’odi i set de venjança dels defensors de la sagrada unitat d’Espanya.

Els components del tribunal són set: Antonio del Moral, proper a l’Opus Dei; Andrés Martínez Arrieta, que va condemnar Baltasar Garzón; Juan Ramón Berdugo Gómez de la Torre, que va formar part de la sala que va condemnar a Homs; Manuel Marchena, que va arxivar el cas de les converses entre Fernández Díaz i Daniel de Alfonso; Luciano Varela Castro, que va dirigir la investigació contra Garzón; Andrés Palomo del Arco, ponent de la sentència que anul·là la condemna a presó de l’etarra Itziar Alberdi; i Ana Maria García, que investigà el cas Roldán.

Set són les cabretes que el llop de l’extrema dreta es vol cruspir. Exigeix que els presos polítics rebin una condemna alliçonadora, un càstig exemplar pels que proclamen el seu dret a l’autodeterminació. Que no els tornin a Catalunya i els tanquin a presons de Madrid, o més lluny si cal, per castigar també als seus familiars.

Pel·lícula o faula, veurem bestieses de l’alçada d’un campanar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram