Castellers Sagrada Família

Els Castellers de la Sagrada Família davant del temple. Foto: Castellers

Quatre colles castelleres protagonitzaran la Diada Castellera de la Festa Major de la Sagrada Família, que se celebrarà aquest diumenge 28 d’abril al carrer Marina, entre Mallorca i Provença. Els Sagals d’Osona, els Castellers d’Esplugues i els Castellers del Poble Sec són les tres colles convidades d’enguany. Totes elles compartiran plaça amb la colla amfitriona, els Castellers de la Sagrada Família. Per a la diada castellera s’esperen torres de la gamma de set i set i mig.

Aquesta trobada castellera de la Festa Major ja és tota una tradició en el programa de festes del barri. A més, amb la presència de la Sagrada Família com a teló de fons, la diada s’ha convertit en una de les més conegudes de tota la ciutat.

En paral·lel, la colla també mostra la seva implicació amb el barri organitzant dues activitats més el 27 d’abril: un taller de castells i les Vesprades, juntament amb l’Eix Comercial Sagrada Família, on es fa una cercavila amb música i castells en reconeixement dels comerços del barri.

Els actes de la Festa Major van començar el passat divendres 19 d’abril amb una cercavila i el clàssic pregó. Juntament amb els castells, les celebracions han vingut carregades de música, tallers, correfocs, gralles, timbals i àpats a l’aire lliure.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram