Els barris de Sants i Gràcia tenen moltes semblances. Un passat de vila independent i el caracter reivindicatiu dels seus veïns en són un bon exemple. A aquest tarannà característic dels santsencs es va referir una i altra vegada la pregonera de les festes de Sants, l’artista Núria Feliu, que va arribar a referir-se al barri amb l’expressió “El poble de Sants”. Les similituds d’ambdós barris arriba al punt que tots dos celebren les seves respectives festes majors durant el mes d’agost. Aquestes semblances potser van ser el motiu del lapsus de l’alcalde Xavier Trias que, durant el seu parlament a la Festa Major de Sants, va explicar que Feliu havia llegit un pregó “sobre allò que s’estima de debò, que és la festa major, que és la gent, que és la vila de Gràcia”. Davant la sorpresa general del públic i els propis representants polítics, Trias va sortir del pas afegint immediatament: “Us explicaré un acudit: m’he convertit en Joan Clos”, recordant l’exalcalde socialista i els seus famosos errors o lapsus dits en públic.
Els blaugranes Keita i Mascherano són unes “niñitas”.
L’entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola va definir, per error, aquests dos jugadors com “mis niñitas” durant la roda de premsa posterior al triomf enfront del Vila-real. L’error del tècnic de Santpedor es va produir mentre responia a una pregunta feta en castellà sobre Mascherano. En voler utilitzar l’expressió catalana “la nineta dels meus ulls” per referir-se al malià Seydou Keita, va acabar dient “mis niñitas”, fet que va provocar certa sorpresa. El lapsus de Guardiola ha provocat que a Twitter, Mascherano i Keita s’hagin convertit en Trending Topic amb moltes bromes al respecte.

El poble de Sants es transforma en la vila de Gràcia. Els barris de Sants i Gràcia tenen moltes semblances. Un passat de vila independent i el caracter reivindicatiu dels seus veïns en són un bon exemple. A aquest tarannà característic dels santsencs es va referir una i altra vegada la pregonera de les festes de Sants, l’artista Núria Feliu, que va arribar a referir-se al barri amb l’expressió “El poble de Sants”. Les similituds d’ambdós barris arriba al punt que tots dos celebren les seves respectives festes majors durant el mes d’agost. Aquestes semblances potser van ser el motiu del lapsus de l’alcalde Xavier Trias que, durant el seu parlament a la Festa Major de Sants, va explicar que Feliu havia llegit un pregó “sobre allò que s’estima de debò, que és la festa major, que és la gent, que és la vila de Gràcia”. Davant la sorpresa general del públic i els propis representants polítics, Trias va sortir del pas afegint immediatament: “Us explicaré un acudit: m’he convertit en Joan Clos”, recordant l’exalcalde socialista i els seus famosos errors o lapsus dits en públic.
NEls blaugranes Keita i Mascherano són unes “niñitas”. L’entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola va definir, per error, aquests dos jugadors com “mis niñitas” durant la roda de premsa posterior al triomf enfront del Vila-real. L’error del tècnic de Santpedor es va produir mentre responia a una pregunta feta en castellà sobre Mascherano. En voler utilitzar l’expressió catalana “la nineta dels meus ulls” per referir-se al malià Seydou Keita, va acabar dient “mis niñitas”, fet que va provocar certa sorpresa. El lapsus de Guardiola ha provocat que a Twitter, Mascherano i Keita s’hagin convertit en Trending Topic amb moltes bromes al respecte.