En aquests dies convulsos en què, als independentistes, la política espanyola ens les endinya de tots colors, es fan una sèrie de propostes que posen els pèls de punta. Per Pablo Casado s’ha d’aplicar el 155 a perpetuïtat, s’ha d’endurir el règim de presons pels independentistes, pels de la Gürtel i altres casos del PP no en diu res, il·legalitzar els partits independentistes i lliurar el territori de fanàtics racistes i supremacistes. Es podria fer una proposta:

Espanyols! Des de Catalunya ens fem càrrec que no es pot continuar així, que ja no podeu suportar més la càrrega política i econòmica que suposa anar transferint any rere any diners cap a Catalunya, insolidària amb la resta del territori espanyol. Com diu Carmen Maura, s’ha d’aturar aquesta sagnia, ja n’hi ha prou, que es posen negres per mor d’aquesta infàmia. Per això ens volem independitzar, per alliberar-nos d’un país que no para de ploriquejar demanant almoines sense parar. Mai en tenen prou. Que si infraestructures, que si balances fiscals, que si immersió lingüística, que si Mossos, que si TV3 i Catalunya Ràdio. És un no parar!

Espanyols, una vegada deslliurats d’aquesta sangonera que no para de xuclar-vos els vostres diners, viureu com Déu! Gaudireu d’una vida rica i plena. Ho enteneu no? Si us plau, poseu-vos les piles i, treballant de valent, entre tots ho podrem aconseguir. Paraula que, per part nostra, hi abocarem totes les nostres capacitats i energies per deixar-vos tranquils i en pau d’una vegada. Vinga som-hi! Anem per feina!

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram