Durant la festa de reobertura del carrer Mallorca, un escamot de delegats de CC.OO van irrompre durant els parlaments de l’alcalde Jordi Hereu. Els sindicalistes asseguren que aquest tipus d’actes són “malbaratar diners públics” i han llençat el repte de fer-se notar en tots els actes d’aquest tipus. Tenint en compte les obres que hi ha en marxa a la ciutat i les que ara encaren la recta final, els sindicalistes s’han d’entrenar per una cursa de resistència: la campanya cap a les municipals està a punt de començar.

Només dues visions sobre el Passeig de Sant Joan. El president de CiU a l’Ajuntament, Xavier Trias ha criticat el projecte a Passeig de Sant Joan malgrat que Ramon Nicolau s’ha avançat a defensar-lo. Les obres s’acabaran al mes de març i serà llavors quan els màxims afectats puguin valorar el resultat del projecte. Encara resta per saber la tercera i més important perspectiva d’aquest projecte: la dels veïns i comerciants que tindran nou Passeig al març.

Ramon Nicolau dóna exemple. El regidor del Districte de l’Eixample, Ramon Nicolau, va atendre a aquest periòdic a la seu del Districte malgrat que acabava d’arribar d’un vol transatlàntic des del Japó. Nicolau va demostrar la seva professionalitat –ho avalen prop de 15 anys a l’Ajuntament– i va ser puntual a la cita.

Bronze en participació als comicis. L’Eixample ha estat el tercer Districte de Barcelona on la gent més s’ha mobilitzat per anar a votar. La política al Districte no passa desapercebuda.