Fran Agudo, xef del Mont Bar, millor cuiner 2022. Foto: Instagram (@mont_bar)

La restauració i el comerç de l’Esquerra de l’Eixample estan d’enhorabona. El restaurant Mont Bar, situat al número 220 del carrer Diputació, té com a xef el millor cuiner del 2022, Fran Agudo. Així ho ha considerat el jurat dels premis del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que s’ha celebrat del 7 al 9 de novembre.

“Continuo sense paraules des d’ahir”, ha escrit Agudo aquest dijous al seu perfil d’Instagram. “Superfeliç i agraït a tothom que ens ha donat el seu suport: amics, clients i familiars”, ha afegit, en una dedicatòria en què ha tingut un record molt especial per a la seva mare, “per ser una absoluta guerrera”.

També el millor panettone

D’altra banda, la pastisseria L’Atelier (Viladomat, 140 bis) ha triomfat al Concurs Millor Panettone Artesà d’Espanya 2022, proclamant-se guanyadora de la categoria de xocolata. El creador d’aquest dolç premiat per l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona és el pastisser Eric Ortuño.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram